Suomalaiset erityisosaajat yhteistyössä

Ratamoottoripyöräilyn MotoGP-sarjassa menestyksekkäästi 6 maailmanmesaruutta voittanut, Moto2- ja Moto3-luokkia ajava suomalaistalli Ajo Motorsport ja Flowertrucks aloittivat yhteistyön vuonna 2016. Sopimuksen osapuolet ovat molemmat vahvoja, kansainvälisiä toimijoita, joilla on paljon erilaisia synergiaetuja ja yhteistyömahdollisuuksia merkittävimmällä markkina-alueellaan Keski-Euroopassa.

Ajo Motosrport on loistava suomalainen esimerkki siitä millaisia tuloksia pitkäjänteinen kehitystyö erityisosaamista vaativalla alalla voi tuottaa. Vuosien työ on palkittu hyvällä menestyksellä. Erityisesti kausi 2016 oli suomalaistallin osalta erityisen menestyksekäs; Ajo Motorsportin Redbull KTM Ajo -tiimit dominoivat sekä Moto2- että Moto3-luokkia ottaen MotoGP-sarjassa tuplamestaruuden. Moto2-luokassa saavutettu maailmanmestaruus oli jo toinen peräkkäinen luokassa saavutettu.

Kilpailutulokset eivät kuitenkaan ole tallipäällikkö Aki Ajon mukaan ainoa tavoiteltava asia.

”Jo saavutettujen maailmanmestaruuksien myötä tavoitteemme ovat luonnollisesti korkealla. Tärkeimpänä tavoitteena ei kuitenkaan voida pitää pelkän mestaruuden voittamista vaan ennemminkin eteenpäin menemistä ja jatkuvaa oppimista. Kunhan voimme sanoa aina kehittyneemme ja tehneemme parhaamme sillä saralla, niin kyllä se on se paras tulos. Erittäin tärkeää meille on myös pitää kaikki yhteistyökumppanimme tyytyväisinä ja luoda heidän kanssaan pitkäaikaisia kumppanuuksia.”

Flowertrucksin tiimi on ylpeä yhteistyöstä ja seuraa innolla yhteistyökumppaninsa kehitystä ja menestystarinaa. Flowertrucksille ratamoottoripyöräilyn maailmassa näkyminen luo mahdollisuuden viestiä ja saada lisänäkyvyyttä Benelux-maiden ja Keski-Euroopan markkina-alueilla. Flowertrucksin logon voikin nähdä Ajo Motorsport -tallin moottoripyörien kyljissä ja kuljettajien ajovarusteissa sekä erilaisissa erityismarkkinointitoimenpiteissä.

Tutustu talliin ja seuraa sen tapahtumia: https://ajo.fi/

Lisätietoa yhteistyöstä: Pasi Ruokostenpohja, p. +358 400 200 999 tai Aki Ajo p. +358 400 465 956

2018-01-18T10:26:32+00:00